torstai 25. huhtikuuta 2013

Allons-y Alonso!

Iltapäiviä kaikille. Tässä on ollut hieman kiirettä koulun ja muun elämän kanssa. Eilen oltiin Kiian kanssa riparin urkuopetuksessa ja hautausmaakäynnillä puoli neljästä eteenpäin, jota ennen oli koululla "pientä" sählinkiä. Mulle ei ihan vieläkään ole selvinnyt mitä siellä sitten tapahtukaan, kai se oli vaan joku pöly tai jotain. Hyvin siinä ainakin bilsan tunti kului...
















Ja tän kevään piristysruiske tv-ohjelmistoon on vain yksi ja ainoa Doctor Who! Ihanaa, et Yle jatko kausien näyttämistä. c: Ylellä mennään nyt 4. kauden jaksoissa ja päästään aina uuteen 7. kauteen asti, jota näytetään tällä hetkellä Britanniassa. 4. kaudella Tohtoria näyttelee aina niin ihana David Tennant :3 ja kumppania Donna Noblea näyttelee Catherine Tate. 4. kauden jälkeen Tohtorin roolissa nähdään Matt Smith ja kumppanina Amy Pond, eli Karen Gillan. Karen jatkaa Amynä aina 7.kauden puoleen väliin asti, jonka jälkeen kumppanina nähdään Jenna-Louise Coleman Clara Oswaldina.


Eipäs tässä mulla muuta, lähden nyt pelastamaan kaukosäätimen mun pikkuveljeltä että pääsen kattomaan telkkaria.. :D
go tv-lehdet... :'D

1 kommentti:

  1. Katsoin viime kesänä yleltä tuotantokaudet 1-3, mutten malttanut odottaa ensi kesään vaan ostin kaudet 4-7 DVD:llä. Doctor Who on kyllä yksi parhaista sarjoista ikinä. Taattua brittilaatua :)

    T: anon jkoskelta

    VastaaPoista