maanantai 29. lokakuuta 2012

Kuulumisia viikonlopulta

Lauantaina lähdimme Kiian kanssa käymään Jyväskylässä. Annunkin oli aluksi tarkoitus tulla, muttei sitten päässytkään. Heti lähtiessä juna-asemalla oli pientä ongelmaa, kun automaatti ei suostunut myymään peruslippuja. Mentiin sitten laiturille odottamaan junaa, ja jonkun päästä huomasimme että laiturille tuli porukkaa automaatista ostettu lippu kädessä. Kello oli silloin jo tasan, ja juna lähti 10:06 ja silti lähdimme vielä kokeilemaan saisimmeko lippuja. Eihän se automaatti vieläkään myynyt meille perus lippuja, joten hirveessä kiireessä ostettiin liput parempaan luokkaan. Laitoin korttia automaattiin kun kuului kuulutus "Intercity juna.. ...lähtee raiteelta kaksi" Siinä tuli pieni paniikki, mutta lopulta kerittiin tosi hyvin junaan. Kyl sit lopulta alko harmittaan et oltiin ostettu ne kalliimmat liput, kun ei siin junas ees käyny konduktööriä...

Jyväskylästä piti ostaa kengät ja oisinkin ostanut, mutta mistään mieluisista kengistä ei löytynyt kokoja, joten kengät jäi ostamatta. Tyhjin käsin palasin takas Jämsään.

Eilen, Sunnuntaina olin Annulla leipomassa tän päiväistä kahviota varten. Leivottiin mokkapaloja ja muffinsseja ja niis oli kyllä ihan hirveen kova työ! Onneksemme Annun äiti hieman auttoi meitä.

Tänään on ollut ihan normaali päivä, lukuunottamatta sitä että sain tietää että jos olisin saanut valtakunnallisesta päässälaskukilpailusta pisteen enemmän, olisin päässyt Jyväskylään loppukilpailuun.. Ja sitten oli myös se kahvio. Se oli tosiaan meiän luokan ensimmäinen kahvio, ja suoraan sanoen se oli aika kaaosmaista.. Porukkaa oli kauheesti, kahvi meinas yhes vaihees loppua, pitsojen lämmittämisessä meni ihan sika kauan ja karkit loppuivat kesken.. Silti saimme kahviovuoromme hoidettua loppuun kunnialla! Oma vuoromme onkin sitten uudestaan vasta joulukuun puolessa välissä.

Nyt oon tietotekniikan tunnilla, ja sain tehtyä hommat valmiiksi, joten jäi aikaa kirjoittaa tämä teksti. Kohta pääsemme kotiin, jossa kerkeää hetken olemaan ennen kuin on lähtö tallille. Minä ratsastan tänään taas Pintuksella, ja Annu pääsee kokeilemaan suokki ori Kassua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti