perjantai 12. lokakuuta 2012

Kemian tunnilla

Mää niin tykkään näistä Kemian tunneista. Kemia on kivaa aineena ja lisäks meil on niin rento opettaja, että nytkin ollaan tietokoneluokassa ja tehdään mitä halutaan. Viime tunnilla meillä oli matikan koe, joka meni hyvin. Mun mielestä se ainakin oli aika helppo. Saatiin myös hissan pistarit, joka hieman meni penkin alle. Seiskan sain. Taitaa olla niin ettei hissan(kaan) numero pysy enään kymppinä..

Eilen oli tarkoitus kirjoittaa, mutta se vähän jäi, kun oli niin paljon muuta tekemistä. Eilen oli aika peruspäivä, kahella vikalla tunnilla oli venäjää. On se kiva tunne kun vihdoinkin osaa ehkä hieman jopa lukea sitä.  Muuten olin eilen illalla kotona, ja luin matikan kokeeseen. Illalla katselin salkkareita.

Tänään on vika päivä koulua ennen syyslomaa. Mä tykkään! Hieman harmittaa kun koulua on kolmeen asti. Olisi kiva päästä jo yhdeltä, niinkuin jotkut kaverini. Toisaalta, yhdestä kolmeen on viikon parhaat valinnaistunnit, nimittäin äikän valinnaiset. Tullaan silloin taas tietsikkaluokkaan ja aletaan tekemään esitelmiä. Vois miettiä aiheen valmiiksi, mutten keksi mitään. : (

Viikonloppu menee kotona ollessa, ens maanantaina on aamupäivällä ratsastustunti ja illemmalla lähdemme perheen kanssa ajamaan Helsinkiin. Tiistai aamuna auringonnoustessa lähdemme lentokoneella Norjaan, Osloon. Jossa viivyn torstai-iltaan asti.

2 kommenttia: