torstai 6. kesäkuuta 2013

Ei tartte tehdä mitään ihmeellistä, näin on täydellistä


Moikka taas! Olen vihdoin saanut käytyä läpi hirveän määrän kuvia, ja kun saan ne vain blogiin, tulette saamaan (luultavasti ajastan ensiviikolle) muutaman kuvapostauksen. :)
Eilen oli tosi lämmin päivä. Olin aamupäivän mun pikkusiskon kanssa ja vein sen keskustaan, käytiin sen kanssa uimassa ja syömässä jätskit. :) Sitten mulle selvisi, että lähetään iskälle Ouniin, ja soitin sit Annulle, et haluuks se tulla mukaan, halusihan se, joten Annu lähti sitten mukaan.


Mietittiin siinä hetki, että mitä tehtäis, ja päätettiin sitten vähän valokuvailla, joitain kuvia saatiin, ei tosin mitään kovin erikoisia, mutta ne kuvat koristaa nyt sitten tätä postausta. Sen jälkeen taiettiin mennä uimaan. Järves oli tosi lämmintä vettä, tais olla 22 astetta. Siinä sitten kun lämmiteltiin viltillä, alkoi kuulua myös jyrinää. Mietittiin kovasti tuleeko se ukkonen meille, vai kiertääkö. Kauan se jyrisi siellä jossain, muttei onneksi tullut päälle. Illalla pelattiin pihalla sulkapalloa. Löydettiin myös sellanen pehmeä pesismaila, jolla sitten lyötiin tennispalloa tiellä. Lopulta onnistuttiin sitten hukkaamaan se pallo johonkin puskaan, josta ei sitten enää löydetty sitä. Jatkettiin sitten sisällä Aliaksen parissa ja selitettiin toisillemme niitä kortteja läpi.  Oli kyllä naurun täyteinen ilta, nukkumaan ruvettiin siinä kahdentoista maissa. 
Aamulla meidän oli tarkoitus lähteä Jämsään iskän kyydillä aamulla, samalla kun se lähti töihin, mutta se ei sit ihan onnistunut, koska me herättiin vasta joskus kymmenen maissa.. Syötiin sitten aamupalaa ja käytiin etsimässä vielä sitä palloa, mikä edellispäivänä hukattiin, mutta eihän me sitä löydetty. Sitten mentiin uimaan ja otettiin hieman aurinkoa. Syötiin ja katottiin sitten telkkaria ja pelattiin xbox360 kinectillä.


Päätettiin käydä sitten vielä uimassa, ja otettiin sitten meidän toinen koira, Apsu mukaan uimaan. Innokkaasti sekin kahlasi vedessä. Kerettiin vielä kuvaamaan Annulle kasvit koulun kasviota varten. Sitten iskä tuli töistä, ja lähti viemään meidät Jämsään. Sen jälkeen olenkin sitten ollut kotona, ja käynyt pääasiassa kuvia läpi. Nyt nukkumaan, huomenna suuntana Jyväskylä!


2 kommenttia: