lauantai 22. kesäkuuta 2013

Hyvää juhannusta!


Mites te olette viettäneet juhannuksenne? Omassa elämässäni juhannus ei oikeastaan näy, se on päivä muiden joukossa, ja sen huomaa oikeastaan vaan siitä, ettei kaupat ole auki. Tänään Kiia saapui meille kyläilemään. Ei oltukaan nähty Kiian kanssa pitkään aikaan, viimeksi kevätjuhlassa, kun koulut loppuivat. Kiian kanssa tuli juteltua paljon. Paljon on tapahtunut sen jälkeen kun viimeksi nähtiin, joten juttua riitti. 
Ulkona oli myös kiva keli, joten käytiin ottamassa joitakin kuvia ulkona. Saatiin myös mun pikkusisko ottamaan meistä muutaman kuvan. :) 


Äää! Englantiin lähtö sen kuin lähestyy. Nyt olen jo saanut tehtyä jonkinlaista pakkaussuunnitelmaa, huomenna olisi tarkoitus alkaa koota ensimmäistä kertaa matkalaukkua, jotta näen hieman paljonko tavaroista tarvitsee karsia pois. Sen tiedän, etten tule pääsemään pakkauksessa helpolla. Olen nimittäin niin huono pakkaamaan ja varsinkin pakkaamaan sopivasti ja pakkaamaan vain tavaroita joita tulen oikeasti tarvitsemaan..    
Ja sitten on vielä ne rajoitukset lentokonetta varten, joita täytyy ajatella pakattaessa.. Noh, onneksi mulla on vielä muutama päivä aikaa tuskastella tuon pakkaamisen suhteen. 

 






3 kommenttia:

  1. Uiii, kivoja kuvia ! :3

    Jos kiinnostaa, käykää katsomassa;
    http://toward-dreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kivoi kuvii ja hyvää jussia sinnne teille :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille :)
    Liityin Iina lukijaksi:)

    VastaaPoista