tiistai 4. kesäkuuta 2013

Maailma on tehty meitä varten

Mun kesäloma on lähteny tosi hyvin käyntiin. Oltiin lauantai ja sunnuntai iskällä. Siellä tuli ulkoiltua tosi paljon, lenkkeiltyä koiran kanssa, syötyä jäätelöä ja kaikkea muuta kivaa. Maanantai aamuna tultiin Jämsään, ja maanantai oli muutenkin tosi aurinkoinen ja lämmin päivä. Oon tosi helpottunut etten oo palanut,  vaikken oo käyttäny aurinkorasvaa, kun sen osto jotenkin aina unohtuu.. Seikkailin sitten päivällä Annun kanssa keskustassa, käytiin maakkulassa uimassa ja illemmalla mentiin tallille.



Pyöräiltiin tallille jo tosi ajoissa ja puuhattiin sitten kaiken näköstä ennen tuntia. Veera tuli kuvaamaan ja ne(kin) kuvat saatte, kun saan ne käytyä läpi ja laitettua tänne. Tunnin jälkeen oltiin kyllä ihan poikki, ja sit pyöräiltiin meille. Mä pakkasin yökyläily tavarat ja lähettiin sitten Annulle. Saunottiin ja mentiin sitten suunnitelmiemme mukaan nukkumaan telttaan. Jonkin aikaa valvottiin ja syötiin sipsejä, kunnes todettiin, että meitä kumpaakin väsytti ihan sairaasti ja ruvettiinkin sitten nukkumaan jo ennen yhtätoista. 

Aamulla herättiin ennen kymmentä, mutta makoiltiin teltassa aika kauan. Noustiin sitten ja mentiin sisälle syömään aamupalaa. Yhentoista jälkeen lähdin sitten pyöräilemään kotiin. Nyt oon sitten melkein koko päivän istunut parvekkeella ja vaan lepäillyt. Pitäisi tässä täyttää muutama muuttolaatikko, jotta päästäis huomenna viemään tavaroita uudelle asunnolle. Sunnuntaina lähden kriparille Valamoon, ja Annu lähtee riparille maanantaina. Toivon mukaan jaksamme ajastaa teille pari postausta ensi viikolle, jottei blogi kuole viikoksi. 

Käytiin siskon kanssa melomassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti