perjantai 21. kesäkuuta 2013

Särkisaari III - Penguins attention!



Jos mun tarvis kuvailla mun riparia kolmella sanalla ne olisivat mahtava, ihana ja täydellinen. Ennen leiriä en oikeastaan edes halunnut mennä koko leirille, mutta kolmen päivän jälkeen mielipide muuttui. Leiriläisiä oli 21+1, joka tuli leirille myöhemmin, isosia 6+ isosten isonen (eli ISO) ja kolme ohjaajaa. Sää leirillä oli hyvä, muutaman kerran tuli vettä, mutta muuten oli pilvistä tai paistoi aurinko. Alkuleiristä mulla ei oikeestaan oo muistissa paljon mitään koska loppuleiristä on paljon enemmän muistoja.

Leirin aikataulu meni jotenkin näin:
8:00 herätys (paitsi sunnuntaina 8:45 jes!)
8:15 aamuhartaus(+lipunnosto)
n. 8:25 aamupala
9:00-9:30 raamis
10:00-11:30 kaks opparia
11:30 päiväruoka
12:15 leirikisat (eli Ölympix)
13:00-14:15 oppareita
14:20 päiväjuoma (=pullaa ja mehua)
15:00-16:30 oppareita
16:30 iltaruoka
17:00-19:30 vapaata
19:30 iltaohjelma (parasta ikinä!)
20:00 iltapala
20:30-22:40 vapaata
22:40 iltahartaus (+vapishetki 22:50-23:00)
22:50 eteenpäin iltatoimet
23:00 hiljaisuus (..tota joo... hehe...)


Maanantai 10.6.
Saavuttin Särkisaareen. Käytiin läpi säännöt, leirin rajat yms. Jaettiin huoneet ja huoneisoset. Kiian kanssa ollaan samassa huoneessa kahden isosen kanssa. Kun ekana päivänä ei oppareita ollut lähti koko leiri alakentälle pelaamaan futista.


Tiistai 11.6.
Toinen leiripäivä. Mitäköhän tästä leiristä oikeen tulee?... Vastaus: Ihan mahtava!
Mulla ei oikeesti oo alkuleiristä mitään muistikuvaa.... :'D



Keskiviikko 12.6.
Vierailupäivä. Illasta tuli leiriläisten perheet ja kaverit käymään. Esiteltiin Särkisaarta ja näytettiin isosten tekemä leirivideo. Se oli aika ihana. xD


Torstai 13.6.
Rakkauspäivä. ♥ Eli teemana rakkaus. Vietetiin "Kauko Lämmön" ja "Miina Kentän" leirihäitä, leirille tuli uusi leiriläinen, Sanna. Sanna tuli mun ja Kiian huoneeseen. Iltaohjelmassa leikittiin Minä rakastan sinua.-leikkiä, josta tuli varmaankin sen hetkinen lempileikki, koska voi sitä naurun määrää!


Perjantai 14.6.
Mahtava päivä tämäkin. En muista oliko se perjantaina vai milloin, mutta selvisi että yksi meidän isosista kattoo Supernaturalia ja ISO kattoo Doctor Whota ja Supernaturalia... Mwhahaa.


Lauantai ja Sunnuntai 15.-16.6.
Ei tainnut tämäkään tapahtua kumpanakaan päivänä. (meni vähän ajantaju sekaisin leirin aikana...) Ölympix:seissä leikittiin Penguin Company-leikkiä. Tää leikki jäi mieleen. Koko loppuleiri sitten lauleltiin tätä.
"Have you ever seen a penguin company? If you look at me a penguin will you see. Penguins attention! Penguins salute!..."
Sunnuntaina kun mentiin saunaan, laulettin saunassa eri lauluja. Tais pojat voittaa meidät... Sunnuntaina oli myös lähetyspäivä. Syötiin afrikkalaisittain lattialla tortillaa. Naurettiin myös paljon, kuten joka päivä.


Maanantai 17.6.
Mitä?! Leiri loppuu huomenna. Haikea tunnelma oli jo oppituntien aikana. Tehtiin myös loppukoe rasteilla. Läpi päästiin Kiian kanssa vaikka toisin luultiin. Iltaohjelmassa leikittiin taas Minä rakastan sinua.-leikkiä. Iltapala syötiin hiljaisuudessa.Vapiksessa oli enemmän porukkaa kuin alkuleiristä. Tunnelma oli aivan mahtava. Tuli siinä pakostikin tippa linssiin. Siinä sitten halailtiin kaikki lopuksi.



Tiistai 18.6.
Vika päivä... Käytiin viimeisellä opparilla läpi konfis-asioita. Päiväruuaksi syötiin hampurilaisia. Sitten pakkailtiin. Viimeisessä hartauksessa päivällä julkistettiin leirikisojen voittajat, jaettiin viimeiset kirjeet ja tehtiin halikierros. Juuri ennen lähtöä, vanhempia oli jo tullut odottamaan lähtöä pihaan, leikittiin vielä viimeisen kerran Penguin Comapnyä. Mentiin vielä Jämsän kirkolle konfirmaatioharkkoihin, käytiin läpi miten toimitaan. Sitten olikin kotiinmenon aika. 



Meidän ihana leiri. ♥

Oli aivan ihana ja mahtava leiri! Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti